Kort om meg

Hei! Tenkte å fortelle kort om meg selv, sånn at dere får vite litt om meg. 

Jeg er da en jente på fjorten år som bor i Tønsberg, og stor trives med det. Jeg går også i niende klasse, jeg har en veldig fin klasse og et helt fantastisk trinn! Jeg har også verdens herligste venner og familie, har en storebror og en storesøster. På friitiden er jeg som oftest med venner, eller jobber med skolen. Når det er snakk om forbilder og inspirasjoner så er Demi Lovato helt klart forbilde mitt, hun er utrolig sterk og har kommet igjennom så utrolig mye. Itilleg så er hun nydelig og veldig snill og god mot alle! Men inspirasjonene mine er One Direction guttene og Justin Bieber, rett å slett fordi det er sykt å tenke på hva de har klart å oppnå på denne tiden og på den korte tiden. Helt fantastisk ♥ 

Videre i livet mitt så har jeg veldig lyst til å klare å gjennomføre millitæret og få en jobb som advokat eller politi - går det ikke den veien vil jeg jobbe med barn eller gamle mennekser, men har også en drøm om å bli jornalist. Jeg elsker å skrive og elsker å ta bilder, så da kommer jo de to sammen. Men vi får se hva tiden bringer! 

Fortell hjerne hva du heter, hvor gammel du er og hvor du bor i kommentarfeltet så blir jeg kjent med noen av dere lesere! :) 

 

3 kommentarer


anjamarie
-29.12.2012 kl:23:41


anja marie, 15 år, stavanger :)
-Nina Moe
-30.12.2012 kl:11:46


Nina Moe - 13 år - Lillehammer

søt blogg ♥
Isabell
-02.01.2013 kl:16:36


Isabell 14år bor i Tønsberg går i pararell klassen din! :) <3

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits