3 blogg tips fra meg

 

Teks og innhold.
? Ikke endre linje etter hver gang du har skrevet et punktum, blir lett å slett sliten i hodet av det! Pass på at du skriver en ordentlig tekst, med få skrivefeil og ikke så mange (stygge) tegn. Selvfølgelig er det greit med et smilefjes av å til, men ikke i annen hver setning. For alle andres del burde du skrive på Bokmål, alle forstår det og det er ganske lett å skrive. Om du skriver på Trøndersk, er det ikke alle som skjønner. Prøv også på å dele opp innleggene dine i avsnitt, isteden for at alt henger sammen uten et mellomrom.

Bilder og bildestørelsen
? Pass på at du alltid har bilde i hvert innlegg, og helst la de bli tatt i et ordentlig lys slik at du ikke ser helt oransje ut og ser bare ut som tidens fjortis når du redigerer dem. Om du skal laste opp bilder, last de opp i riktig bilde strl, og la de fylle ut hele innlegg siden. Der bare dumt ut om du kan laste opp bilder i 700px, men gjør det i 400px - neineinei! Alle liker blogger med store bilder av kvalitet(må ikke være speilrefleks)

Design
? Designet er førsteinntrykket, så om det er helt sort, med litt rosa og neon- gul så er det nok utrolig mange som bare klikker seg ut av bloggen igjen, veldig lett! Ihvertfall jeg, prøv å bruk så nøytrale farger, som hvitt, grått,rosa, nude blå og slike farger. Ha skriften helst i grå eller sort, eller så er det vanskelig å lese. Har du noen andre, gode tips?

Én kommentar


SaraAlexandra.com
-04.02.2013 kl:12:34


så fine tips :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits