Ambefalinger

Linkerunde - meld deg på!

Vil finne noen nye blogger og lese, mangler inspirasjon og trenger ny! Så om du vil bli linket av meg så er det bare å kommentere i kommentarfeltet :)

150 days until Paradise!

Om 150 dager reiser jeg hitt sammen med Mamma,Pappa, Marthin & Isabel! Gud som jeg gleder meg, vi reiser i sommerferien. 6 August, og blir der i en uke. Kommer rett å slett til å bli fantastisk, men ja er ganske lenge igjen! Men en god del herlige ting som skjer før den tid, så tror det kommer til å gå fort. Hotellet ser rett å slett ut et paradis, over alle forventninger! Rett å slett nydelig, kort vei til både handlegate og strand. Blir nok herlig :-D

Vet du hvor du skal i sommerferien?

Mornin'

Hei og god morgen. I dette øyblikk så sitter jeg nok på toget på vei inn til Oslo sammen med Victoria. Vi skal først å fremst inn for at hun skal kjøpe tåspiss sko, men vi skal også kikke litt. Senere i dag så skal hun sove over hos meg, utrolig lenge siden sist, så dette blir en bra dag. Det er jeg sikker på! Er også de siste ferie dagene, deilig å tilbringe de godt sammen med bestevennen.

Ha en super dag!Hva skal du i dag?

Youtube favoritt

Jeg er ikke typen som bruker all tiden min på å se på beauty videoer på youtube, men for ikke så alt for lenge siden kom jeg over denne jenta- hun er utrolig flink med hår,sminke og klær. Hun ble lett et must for meg, å nå ser jeg på videoene hennes hele tiden. Hun har ikke bare video om sminke,klær og hår - men også mange tips! Ambefaler alle til å se på filmene hennes ♥

Profilen hennes heter MacBarbie07 og du finner den her

Noen youtube profiler å ambefale?

Favorite blogs

Ambefaler jeg deg virkelig å ta turen innom alle som en! De er utrolig flinke til å blogge hele gjengen, og tar fine bilder og oppdaterer bra! Dette er da mine favorittblogger fra topplisten, har mange som ikke er på topplisten også. 

Leser du noen av disse bloggene?

3 MUST I WINTER

Hei dere! I vinter så har disse tre produktene vært veldig viktig for meg, de er helt supre og ambefales på det sterkeste. Den første får du tak i på Chic frisør, mens de to andre på vanlige butikker som meny og slikt.

 PPS Engery Spray - Altså en type balsamspray og olje i et, den gjør at du får ut alle floker og slikt med engang, men gjør også håret ditt silke mykt og godt! 

Chese brought vaseline - En type lepomade som er himmelsk. Bruker denne 2-3 ganger om dagen, og leppene er alltid like myke.

Dr. Greve håndkrem - Jeg hater tørre hender og får det veldig lett, men etter jeg fikk denne så har jeg aldri tørre hender. Den er kjeme bra!

BRUKER DU NOE AV DETTE?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits