Hverdag

Sunny day

Alloah! I dag så har solen skint høyt på himmel, veldig deilig. I sånn 12 tiden så dro jeg bort til Amanda og lagde pannekaker til frokost, før vi tok oss en liten tur ut. Senere tok vi bussen til byen, kjøpte oss en is og satt oss ned på brygga. Tønsberg brygga er så utrolig koselig om våren/sommeren, elsker det! :D Hva har du gjort i dag?

 

 

Detals

Hei! I dag har mamma og jeg vært i Oslo en tur, eller vi var på IKEA og på Sandvinka storsenter. Var en veldig koselig tur,koste meg masse. Innkjøpet ble ikke stort, ble en del små ting til konfirmasjonen som dere får se på selve dagen og andre ting på Ikea. Skal få laget en romvideo så fort som mulig, mest sannsynlig i løpet av ferien. 

Har ingen bilder, så da ble det en liten inspirasjons kollasje istedenfor. I morgen skal jeg ta bilder til dere! :)

Hva har du gjort i dag?

Mornin'

Åh, ferie! ♥♥ I dag så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, skal mest sannsynlig møte Victoria i byen før vi drar på café! Ellers så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, finner sikkert noen andre og være med på kvelden, vi får se! :) 

Hva skal du gjøre i dag?

SundaySøndag er helt klart favoritt dagen min, en dag hvor jeg kan gjøre ingenting! Men i dag er et untakk, jeg må rydde rommet mitt ettersom det virkelig ikke ser ut. Om jeg rekker og bli ferdig før lyset går så tenkte jeg og gå ut å prøve å få tatt noen bilder. Vi får se hva jeg rekker! Uansett, ha en super fin søndag :)

 

Rolig fredag

Endelig påskeferie! Det var så deilig og dra hjem fra skolen i dag, herlig følelse av at jeg nå har en uke og slappe heeelt av på. Blir deilig! I påsken så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, skal mestsannsnlig til kongsberg en tur og stå slalåm, ellers skal jeg vel bare være her med folk. Deilig er det uansett. I dag så er jeg så utrolig sliten, og trøtt så skal bare tilbringe dagen hjemme i kosebuksa og med tv og noe godt å spise. Deilig!

Hva skal du gjøre i ferien?Klar for ferie

Siste skole uken før påskeferien, veldig deilig og tenke på! Det hjelper veldig på humøret også, at det bare er 3dager igjen, tre dager. På skolen i dag hadde vi en RLE prøve som jeg synes gikk ganske greit, håper karakteren er enig i det. Etter jeg kom hjem har jeg ikke gjort så mye, gjort litt lekser og spist middag. Nå skal jeg pakke meg inn i store klær, før jeg jeg skal ut og gå med bøsser for kirkens nødhjelp - ettersom jeg er konfirmant dette året. Tror det egentlig blir helt greit! I kveld så skal jeg vel egentlig ikke så mye, slappe av tenker jeg! :) 

 Hva skal du i dag?

15.03.2013

Hei dere! Føles ut som år og dager siden sist gang jeg blogget, men nå er jeg tilbake igjen. Internettet vårt har vært borte en periode, noe som selvfølgelig har vært veldih kjedelig. Uansett, endelig er det helg igjen, bare en uke igjen før påskeferie! Blir deilig det, i kveld så skal jeg egentlig bare slappe av og rydde rommet mitt, tenker jeg. 

 

Ha skal du i helgen?

Kongsberg

Hei dere! I morgen skal vi til kongsberg med skolen, tror det blir en veldig bra dag. Håper iallefall den blir på samme nivå som i fjor, da var den rett å slett helt herlig. Uansett, jeg har tenkt til å ta med kamera så dere får en del bilder i morgen! Beklager for den sugene bloggingen, har bare veldig lite inspirasjon for tiden. Begynner å gå mot våren så da går det nok bedre. Uansett, vi snakkes i morgen! 

Har dere hatt ski dag med skolen i år?

 

Saturday 090313

Hei! Håper dere har hatt en fin dag så langt, og sorry for sen oppdatering. Har vært på farten siden 1300 tiden og kom hjem i sånn 1800 tiden. Uansett, i dag så har jeg vært på cafe sammen med Nora,Hallima og Kaja. Var kjempe koselig, så dro vi videre på UKM, for å se på et band fra klassen og Madeleine & Julie som danset (som også gikk videre, gratulerer!) Har alt i alt vært en super dag! 

Hva har du gjort i dag?

Det er vår folkens!

Alloah! Første mars en herlig dag, haha! Første vår dagen, elsker virkelig våren. Blå himmel,sol,varmt,snø som smelter og blide folk. Blir så glad av det! I dag så har som sikkert alle vet Justin Bieber bursdag, så da skal Nora og jeg se på Never Say Never i 3D på kino etterpå før vi skal bort til Nora å "feire" litt. Tror det blir veldig koselig. Håper dere også har en super dag, så snakkes vi! :-D
Hva skal du gjøre i dag?

27.02.2013

Hei dere! I dag så har vi hatt en sikkelig deilig skoledag, vi startet 1230 og sluttet 1330. Hehe, etter det dro jeg hjem til Hedda og var der litt før vi dro på konfirmasjons undervisning. Så nå skal jeg hoppe i koseklærna før jeg skal begynne å øve til en prøve vi har i morgen. Svarer forresten på ukens spørsmål i morgen, så har du noen spørsmål nå?Sunny dayÅ, solen skinner, er varmerei været og snøen smelter! Virkelig en deilig følelse. Fint at en dag med så fint vær må tilbringes inne nedbuknet i lekser og prøve øving. I morgen har vi nemmelig konfirmasjonsundervisning til klokken 17, og har mat og helse prøve på Torsdag. Er en del lekser å gjøre, men vi snakkes! ♥

Hva skal du bruke dagen på?

Familie middag

Hei dere! Var super koselig i Oslo i går sammen med Victoria, vi gjorde egentlig ikke så mye, sikket litt,spiste lusj og koste oss! Uansett, i dag så skal vi ha familie middag i heimen. Gjestene kommer snart, så det ble bare et raskt innlegg til dere. Vi snakkes senere i dag!

Hva skal du i dag?

lazy days

Hei dere! Før ferien, så hadde jeg egentlig ingen planer, men i løpet av ferien har det bare poppet på med en haug av planer, veldig deilig egentlig. I går så var jeg med Nora, vi dro på Bowling med mange folk før jeg overnattet der. I dag var Nora jeg på Café og så i butikker. Håper dere har kost dere!

//iPhonekvalitet, beklager. Skal ikke gjenta seg.

Hva har du gjort i det siste?

Today

Hei dere! Sorry for 0 oppdatering igår, var oppatt så å si hele dagen så jeg fikk dessverre ikke tid. Uansett, i dag så skal jeg på Café med Madeleine og Silja. Gleder meg masse!Ettersom jeg har ferie nå så har jeg veldig mye tid jeg kan bruke på å oppdatere bloggen, så har dere noen ønske ting? Video, eller bare innlegg?

 

Sunday morning

Alloaah! Akkurat nå så sitter jeg i senga under dyna og spiser en himmelsk frokost og skal snart ordne meg før Kristina og Silje kommer. Blir sikkert super koselig, kan prøve å ta noen bilder til dere. Vet egentlig ikke hva vi skal, men finner nok ut noe. Vi snakkes, ha en super Søndag!

Hva skal du i dag?

Finally

Endelig vinterferie! Har aldri vært så klar på ferie på lenge, så er veldig deilig at vi har en uke ferie nå. Startet ferien bra med en bra bursdag til Katarina & Kristina, var super koselig. I morgen så skal Tante Jannikke, Mamma og Jeg til Sverige å kjøpe inn det jeg trenger for å lage konfirmans innvitasjonene. Kan ta en stund siden vi skal lage de for hånd. Greit å være tidelig i gang også.

Har du fått ferie?

Happy valentine!

Alloaah! Happy Valentine, håper alle får en super dag med alle nære og kjære. Kjæreste,familie eller venner.

For min del er dette bare en klisje dag, hvor alle de single blir mindt på hvor jævlig det er, mens de med kjæreste kan gå å holde hender,kysse og vise hverandre frem! Men, greit nok. En dag i året, for min del så er dette bare en normal Torsdag, hvor meg må gjøre vanlige ting. Skal ikke gjøre noe spesielt, bare tilbringe dagen sammen med et norskheftet om tegneserier, prøve i morgen. 
♥ Min valentine og meg!

Har du en date idag?

De to siste dagene

Hei! Beklager for dårlig oppdatering denne helgen! Har vært i bursdag til Hedda og overnattet der senere. Var super koselig, og ble girlstalk til langt på natt. I dag så har jeg vært i familie bursdag, var kjempe koselig. Sånn ellers har jeg ingenting å si, kommer et innlegg til i kveld. ♥

Gratulerer så mye med morsdagen mamma, kunne aldri fått en bedre mor enn deg! Elsker deg ♥

Hva har du gjort i helgen?

Torsdag Syvende I Andre

Alloaah! Torsdag ♥♥ Dagen i dag har vært helt normalt, digg skoledag og lite å gjøre.Var å klipte meg istad, men det synes ikke - tok bare tuppene, deilig uansett! Ellers så må jeg sette meg ned å øve til Rle prøve som jeg har i morgen, kommer et innkjøps innlegg etterpå. Dere er sikkert utrolig lei av å se innkjøpet mitt, så dette blir det siste på lenge - lover.

Hva har du gjort i dag?

Color Magic - bilder


 

 

Her er da et utvalg av bildene vi tok på Color Magic! Vi hadde en super tur, og skulle gjerne ha opplevd alt sammen igjen. Vi filmet en del også, skal prøve å få tak i filmene å sette de sammen til en videoblogg. Uansett, hva synes dere om bildene?

On my way

Hei! Baggen er pakket, og jeg er klar - nå skal vi straks kjøre til Oslo, for å så gå ombord i båten. Jeg gleder meg masse, og er ganske sikker på at det blir tre supre dager. Innlegg er forhånds skrevet, og kommer ut ca 2 innlegg hver dag, tror jeg. Håper dere liker de, så snakkes vi på Tirsdag. ♥

Permalenke til innebygd bilde

Har du vært på curise før?

Thanks good, it's friday!

Alloaah. Fredag igjen, ukene går så fort for tiden, er veldig deilig! I kveld så skal jeg vel egentlig bare slappe fult av å lade opp til en super helg med verdens beste folk. Blir nok bra, spilte inn en videoblogg istad som snart er ferdig redigert, som kommer ut når jeg er på cruise :) Ellers så har jeg ikke så mye å si, vi snakkes senere ♥

Hva skal du i helgen?

Snart helg

Helg i morgen, gleder meg så utrolig mye. Har ingen spesielle planer, skal feire bursdagen til Besse(bestefar) på Lørdag iallefall. Ha en super kveld, så snakkes vi i morgen♥

Skjer det noe spennende i helgen?

Sliten blogger

Alloaah! Mandag igjen, synes ukene går så fort for tiden - positivt det da. Denne uken er det en del skoleting som må gjøres, har blant annet en fremføring om en forsøk jeg skal gjøre og lage en rapport. Utenom det så har jeg ikke så mye å gjøre, deilig ettersom jeg er helt død etter leiren som var i helgen. Var virkelig verdt det da!

HVA SKAL DU I DAG?

Amazing weekend!

Hei! Nå for en stund siden så kom jeg hjem igjen fra konfirmasjonsleiren, synes virkelig at det er dumt at det er over allerede - var så sinnsykt mange herlige folk der! Jeg tok faktisk ingen bilder, orket ikke å dra det med rundt om kring hele tiden, men helgen har vært helt fantastisk! Har da også fått en den nye venner, som jeg håper at vi klarer å holde kontakten med.

Hatt en fin helg?

Konfirmasjonsleir

Hei! Om en liten stund så reiser jeg på konfirmajonsleir og blir der til Søndag, tror det blir en veldig bra helg. Nå så skal jeg bare pakke siste rest, før jeg skal skifte og ordne meg, jeg har forhåndspublisert noen innlegg som blir publisert imens jeg er borte! Kos dere i helgen, så snakkes vi på søndag!
HVA SKAL DU I HELGEN?

Ny uke, nye muligheter

Alloaah! Tjohei, mandag igjen. Denne uken så har vi to fremføringer, begge to er om et yrket. Den ene hadde vi i dag, synes den ikke gikk sånn veldig bra - men greit å være ferdig. Ellers så har jeg en del lekser å gjøre som jeg skal begynne på snart. Ha en fin mandag videre ♥♥ Hvordan har din mandag vært ?

Go'morgen

God morgen! Søndag igjen, min elskede favoritt dag. I dag har jeg ingen store planer, jeg må iallefall øve veldig godt på engelsk mini talken vi skal ha i morgen. Har bare skrevet den, men ikke øvd så mye. Sånn ellers så skal jeg forhånds skrive innlegg til dere som kommer ut til helgen, når jeg er på konfirmasjons leir. Håper dere får en fin dag, så snakkes vi senere i dag! Hva skal du gjøre i dag?

Herlig dag!

Alloaah! Håper dere har hatt en super Lørdag. Det har iallefall jeg, var på cafè med Silje,Vilde og Victoria. Var kjempe koselig og morsomt. Sånn ellers så har mamma kommet hjem fra sykehuset, vondt å se at hun ikke har det bra. Kos dere i kveld, oppdateres i morgen ♥

Hva skal du gjøre i kveld?

120113

Allooaah! Solen skinner ute, og i dette øyblikk spiser jeg frokst. Skal snart ut å møte Silje,Victoria og Vilde. Blir nok kjempe koselig. Ha en super lørdag alle sammen! ♥

HVA SKAL DU I DAG?

Bursdag i kveld

Alloaah! Nå står Kaja og jeg på badet og ordner oss for bursdagen til Jenny som er i kveld. Blir nok kjempe koselig. Vi skal ut snart å ta bilder, så de kommer i kveld eller i morgen. Outfit kommer iallefall! Kos dere i dag, og god helg ♥

HVA SKAL DU I KVELD?

iceskate dayAlloaah! Sluttet tidelig på skolen i dag, noe som var helt fantastisk, haha. Vi stod på skøyter iallefall en liten stund av dagen, var overaskende morsomt faktisk.  Ukens spørsmål kommer i kveld,så bare å komme med noen spørsmål om du har. Nå så skal jeg skrive engelsk foredrag og rydde rommet. Håper dere får en fin daag resten av dagen ♥

Hva skal du gjøre i dag?

Summer love

 

♣ Sommer,Sol,Grillkvelder,Strandturer,Lange kvelder,Venninner,Ferie,Grill lukten,Sokrem,Alle opplevelsene, Reisene, Musikk, Å være solbrent! 

Savner du også sommeren?

70113

Alloaah! Har egentlig ikke så mye å fortelle dere, men uansett i dag så har jeg egentlig bare gjort lekser og skypet - ganske deilig ettersom jeg har utrolig vondt i ryggen og nakken dessverre. Håper dere har kost dere i dag, forresten så har min kjære gode venn Silje begynt å blogge igjen, håper alle tar turen innom : www.SiljeNordmo.blogg.no

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Endelig!!

Alloaah, endelig så fungerer nettet igjen. Innlegget jeg skrev i stad var utrolig dårlig, og dårlig kvalitet på bildene, beklager for det. Uansett, søndag i dag- favoritt dagen min i uken fordi da slipper jeg å gjøre noen ting, hehe. Dagen i dag har jeg brukt på å rydde i kles-skapet,laget middag og tatt blogg bilder. Skal redigere bildene nå, og skrive utkast sånn at bloggingen blir fassinerende i uken som kommer. Håper dere også har hatt en bra dag, så snakkes vi i morgen! ♥

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Jentekveld

Alloaah! Deilig med helg igjen, selvom ferien akkurat er ferdig. I kveld så skal jeg overnatte hos Kaja, det blir helt sikkert kjempe koselig. Blir nok blogging i kveld, kan prøve på outfit. Vi skal iallefall prøve å få tatt noen design bilder, men det blir i morgen når det er sol. Tenkte også på at jeg kan få header om bildene blir bra, høres greit ut? Kos dere!

Hva skal dere i helgen?

 

Back on trackAlloaah! Første skole dagen i 2013 er vel gjennomført, synes egentlig det gikk helt greit. Endrer nok mening på det om ikke så alt for lenge! Hehe, tuusen takk for alle som var innom i går, betyr veldig mye for meg!

Hadde du din første dag etter jul-og nyttår i dag? 

020113

Allooaah! Siste ferie dag nærmer seg slutten, uff. Ja, uansett i dag var jeg hos opptikker og tok syns test noe som gikk kjempe bra. Ellers så skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden og lade opp til en ny skole dag i morgen.

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Mitt 2012

Året 2012 har vært et innholdsrikt,lærerikt og morsomt år. Jeg ser tilbake på alt jeg har gjort og opplevd og hvor mye jeg har forandret meg det er først da jeg innser hvor bra dette året har vært. Men det har også brydd på mange opp- og nedturer, både ved meg selv og vennene mine. En del krangler med en enkel person og mye annet, men den i dag i dag er alt helt supert, noe jeg er veldig glad for. Noen av høydepungtene i år var nok Danmark med Mammi, Lyngdal, og bli 14, Nesbyen med Kaja, Oslo og sånne små ting - men også da jeg fortalte Katarina at vi fikk One Direction konsert billetter og hun begynte å gråte, et magisk øyeblikk rett å slett ♥  Jeg har virkelig hatt et bra år, håper dere også har hatt det - nyt de 12 siste timene av det, så blogges vi!


// se unna håret, men jeg tok på Lido Lidoo ♥♥♥HVORDAN HAR DITT 2012 VÆRT?

regn full lørdag

Lørdag igjen, den standare bydagen for mange! Hadde egentlig tenkt å ta meg en tur til byen selv, men ettersom det regner og er kaldt og vått ute så fristet det lite.Har egentlig ikke store planene for dagen, skal fikse litt på rommet mitt og rydde det tenker jeg - samt rydde i skapet ettersom jeg ikke har plass til alle klærna mine. Skal vel også jobbe litt med denne bloggen. Vi snakkes senere i dag ♥

HVA SKAL DU I DAG?Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits