Kamilla

Bye bye!

Hei hei! Jeg har grublet over dette i flere måneder, og nå gidder jeg ikke mer. Jeg har ikke tid til noe annet enn bloggen lenger.  Jeg ser liksom ingen positive sider ved å blogge lenger. Gleden av å ta bilder, redigere de og legge de ut på bloggen er helt borte, og da ser jeg ingen grunn til å fortsette. Inspirasjonen og lysten er liksom helt borte, derfor velger jeg å slutte! Starter sikkert igjen senere, men det vet jeg ikke helt om jeg skal enda. Takk for at dere fulgte meg! Dere er best ♥

Følg meg på instagram : KamillaRaade 

One way or another

Jeg elsker virkelig den nye sangen til One Direction, One way or another! Den er rett å slett helt fantastisk. Det er også den offisielle "Rød nese dag" sangen, og pengene går til medisiner for et barnesykehus i Gahna. Veldig bra synes jeg ♥ 

Hva synes du om den nye sangen dems?

Ting jeg elsker

Lange klemmer

Ha ha noe å glede seg til, og se frem til.

Å gå hjem fra skolen på en fredag.

Når jeg har god ting.

Å få komplimenter for ting du ikke har tenkt over.Når jeg klarer noe jeg har prøvd lenge på.

Å komme hjem fra skolen, uten å ha lesker.

Å høre at jeg er forbilde for noen.

Sitte alene i senga, og høre på musikk og bare tenke.

Å få noe jeg har ønsket meg lenge.

 

 

 

LINKERUNDE

Vil finne noen nye blogger og lese, mangler inspirasjon og trenger ny! Så om du vil bli linket av meg så er det bare å kommentere i kommentarfeltet :)
Reise bestiltAlloaah! ♥ På Søndag så reiser Hedda,Mamma,Pappa, Christian og jeg på cruise sammen! Gleder meg, er oslo - kiel på en tre dagers tur. Shopping, opplevelser,bading,god mat, you know. Det blir herlig, det er jeg ganske sikker på. Whoo, gleder meg masse! Men derfor så må jeg forhånds skrive noen innlegg, så har dere noen ønske innlegg? Skal prøve å få spilt inn en video til dere på lørdags morgen, ellers så trenger jeg litt hjelp.

Noen spesielle innlegg du ønsker?

There's nothing like us

 

Er helt forelsket i den nye sangen til Justin, den er så fin. ♥ Stolt av han!

HVA SYNES DU OM DEN NYE SANGEN?

Jeg gleder meg til ..

.. Cruise med Hedda, Mamma og Pappa

.. Konfirmasjons leiren

.. Justin Bieber konserten, 17.April(ståplass)

.. One Direction konserten, 7.Mai (Felt 19,rad1)

.. Konfirmasjonen

.. Reise i sommerferien

Og masse annet, jentekvelder,hytteturer, overnattinger, bursdager og andre hyggelige ting som skjer i løpet av 2013!

Har du noe spesielt du gleder deg til?


Endelig 15!

Kleineste innlegg jeg vil skrive tror jeg, men hun fortjener et egent innlegg! ♥

I dag så fyller min kjære Heddamor 15år, gratulerer så mye med dagen! Jeg håper du får en kjempe fin dag, det fortjener du virkelig. Du er en herlig jente, med masse energi og glede i deg. Du smiler og er glad, og det smitter over på alle. Du er så bra, Hedda. Jeg er utrolig glad i deg, håper du vet det. Uansett hva, så vet jeg at jeg har deg og at jeg kan dele alt med deg. Du er en nydelig jente, som har like dårlig humor som meg, hjemme hos deg er som hjemme hos meg. Familien din er som min andre familie. Jeg er evig takknemmelig for de ni årene vi har hatt sammen. Ser frem til å sitte på gamle hjemmet med deg, buddie! Tusen takk for alle minnene våres, gleder meg så til alle de nye vi skal oppleve sammen. Ser virkelig frem til Cruise i Frebruar sammen! 

Stå på videre med balletten, du er så flink. Hver gang jeg ser deg danse, blir jeg så stolt over at du er min bestevenn!♥ Verdens beste, jeg elsker deg. Gratulerer så mye med dagen!

Si gratulerer til hun i kommentar feltet?

Min hverdags sminke

Bruker som regel en concealer også, men den var borte når jeg tok bilde. Dette er som oftest sminken jeg bruker til hverdags, av å til så bruker jeg ikke eyliner og leppestift. Kan også bruke solpudder og blush av å til! Varierer fra dag til dag. 

Bruker du noe av det samme?

Gold watchFikk denne herligheten til jul av Mamma og Pappa, synes den rett å slett er perfekt! Elsker den. Den har sånne små detaljer, også liker jeg veldig godt at den er i gull, siden det ikke er så veldig normalt å ha. 

Hva synes du om klokken?

Mine nyttårs forsetter 2013

♥ Oppdatere bloggen oftere, ha varierte innlegg og skrive bedre.

♥ Sette av mer tid til familie og venner.

♥ Spise mer variert og sunt.


♥ Bli kjent med nye mennesker, skape nye minner.

♥ Dra på konserter (Justin Bieber & One Direction).♥Få gode karakterer på skolen og jobbe bedre.

♥ Oppleve mer, og være spontant.

♥ Ha en herlig og minnerik konfirmasjon.

♥ Bli en mere ryddig og ordentlig person (denne liker nok vennene mine og mammi)

♥ Ha et skikkelig bra år!

HAR DU NOEN MÅL FOR 2013?

Kort om meg

Hei! Tenkte å fortelle kort om meg selv, sånn at dere får vite litt om meg. 

Jeg er da en jente på fjorten år som bor i Tønsberg, og stor trives med det. Jeg går også i niende klasse, jeg har en veldig fin klasse og et helt fantastisk trinn! Jeg har også verdens herligste venner og familie, har en storebror og en storesøster. På friitiden er jeg som oftest med venner, eller jobber med skolen. Når det er snakk om forbilder og inspirasjoner så er Demi Lovato helt klart forbilde mitt, hun er utrolig sterk og har kommet igjennom så utrolig mye. Itilleg så er hun nydelig og veldig snill og god mot alle! Men inspirasjonene mine er One Direction guttene og Justin Bieber, rett å slett fordi det er sykt å tenke på hva de har klart å oppnå på denne tiden og på den korte tiden. Helt fantastisk ♥ 

Videre i livet mitt så har jeg veldig lyst til å klare å gjennomføre millitæret og få en jobb som advokat eller politi - går det ikke den veien vil jeg jobbe med barn eller gamle mennekser, men har også en drøm om å bli jornalist. Jeg elsker å skrive og elsker å ta bilder, så da kommer jo de to sammen. Men vi får se hva tiden bringer! 

Fortell hjerne hva du heter, hvor gammel du er og hvor du bor i kommentarfeltet så blir jeg kjent med noen av dere lesere! :) 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits