januar 2013

U.S.A

// Bik bok

Hva synes du om toppen?

Winter sunlight

Hva synes du om bildet?

Reise bestiltAlloaah! ♥ På Søndag så reiser Hedda,Mamma,Pappa, Christian og jeg på cruise sammen! Gleder meg, er oslo - kiel på en tre dagers tur. Shopping, opplevelser,bading,god mat, you know. Det blir herlig, det er jeg ganske sikker på. Whoo, gleder meg masse! Men derfor så må jeg forhånds skrive noen innlegg, så har dere noen ønske innlegg? Skal prøve å få spilt inn en video til dere på lørdags morgen, ellers så trenger jeg litt hjelp.

Noen spesielle innlegg du ønsker?

New in

Belieber kanskje? 

Believe acoustic og Girlfriend parfymen. Fikk girlfriend i "ferie gave" av storebror og kjæresten som kjøpe den i Englad, og Believe forhåndsbestilte jeg!

Har du believe acoustic eller girlfriend?

Tatovering inspirasjon

Tatovering er så utrolig fint, om man ikke har sånne store overdrivene da selvfølgelig. Selv så har jeg utrolig lyst til å ha en liten med mening og noe som betyr noe, som jeg ikke blir flau over når jeg blir gammel

Hva synes du om tatoveringer?

Favorite blogs

Ambefaler jeg deg virkelig å ta turen innom alle som en! De er utrolig flinke til å blogge hele gjengen, og tar fine bilder og oppdaterer bra! Dette er da mine favorittblogger fra topplisten, har mange som ikke er på topplisten også. 

Leser du noen av disse bloggene?

There's nothing like us

 

Er helt forelsket i den nye sangen til Justin, den er så fin. ♥ Stolt av han!

HVA SYNES DU OM DEN NYE SANGEN?

Ny favoritt duft

Someday, himmelsk! ♥

Hva er din favoritt parfyme?

Hjerte


♥ Tønsberg, hjertet av norge.

- Hva synes du om bildene?

Snart helg

Helg i morgen, gleder meg så utrolig mye. Har ingen spesielle planer, skal feire bursdagen til Besse(bestefar) på Lørdag iallefall. Ha en super kveld, så snakkes vi i morgen♥

Skjer det noe spennende i helgen?

freedom

 

Hva synes du om bildet?

Antrekk 230113

Bukse fra Hm, cardigan og topp fra Bik bok 

Hva synes du?

Dagens antrekk 220113

Veldig enkelt antrekk i dag, bildene ble langt ifra fine- men overlever for en dag! 

Genser fra New Yorker, bukse fra H&M, tilbehør er julegaver

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Ukens spørsmål #2

Hva er dine fremtidige planer? Studere journalist eller advokat tror jeg, gjennomføre militøre og leve livet. Dreams..

Hvordan forhold har du til søstra de? Et veldig godt et, som oftest! Vi er normale søsken, så vi krangler ganske ofte. Var værre før da. Hun er som oftest som en tåpelig bestevenn for meg.

Hva gleder du deg mest til, til sommeren? A-L-T, strandturene,reisene,opplevelsene,minnene og brunfargen. Musikken,maten og lukten!Hvem konsert gleder du deg mest til, Justin eller One Direction? Åj.. Hhehe, jeg vet ikke helt - men kanskje Justin siden han har mere "show" med dansing og sånt. Men gleder meg utrolig til begge to♥

Hvor handler du mest? Bik bok, eller H&M kanskje.

Hva gjør du med håret ditt? Vasker det ca annen hver dag med shampo og balsam nederst i håret, og kurer det en gang i uken. Ofte bruker jeg også en olje bare i tuppene.

Før så skrev du at Katarina var bestevennen din, hva har skjedd mellom dere? Vet ikke helt hva jeg skal svare her, fordi jeg vet rett å slett ikke. Vi er nesten aldri med hverandre lengere, ikke på fritiden eller på skolen. Men savner det virkelig. ♥Noe du lurer på til neste uke?

Sliten blogger

Alloaah! Mandag igjen, synes ukene går så fort for tiden - positivt det da. Denne uken er det en del skoleting som må gjøres, har blant annet en fremføring om en forsøk jeg skal gjøre og lage en rapport. Utenom det så har jeg ikke så mye å gjøre, deilig ettersom jeg er helt død etter leiren som var i helgen. Var virkelig verdt det da!

HVA SKAL DU I DAG?

Amazing weekend!

Hei! Nå for en stund siden så kom jeg hjem igjen fra konfirmasjonsleiren, synes virkelig at det er dumt at det er over allerede - var så sinnsykt mange herlige folk der! Jeg tok faktisk ingen bilder, orket ikke å dra det med rundt om kring hele tiden, men helgen har vært helt fantastisk! Har da også fått en den nye venner, som jeg håper at vi klarer å holde kontakten med.

Hatt en fin helg?

Ti plagg du burde ha i skapet

Tubeskjerf er noe som alltid kan brukes til et antrekk, det kan være i alle farger og gjøre et kjedelig antrekk lett mye kulere og finere.

Bukser, en jeans farget og en sort. Disse går til alt, og kan brukes gang på gang og likevel bli fine. Trenger heller ikke å være så alt for dyre. Jeg mener at dette er det viktigste av alt å ha i skapet.

- En overside genser. Fin å bruke alene, med smykker og skjerf til, kul under en olajakke og skinnjakke. Kul til shorts, bukse, skjørt og med skjorte under. Du skjønner, denne kan nemmelig brukes til alt!

- Skjorter, for meg så er dette også et must, fordi det går til så utrolig mye. Over og under ting og alene. Er også fin å bruke året rundt.

Converse/vans, sko som går til alt og aldri går av moten. Ikke sånn veldig bra for foten, men veldig behagelige. Går tross alt til alt!

-  Ballerina sko, sko som er utrolig fine å bruke på sommeren. Veldig lette å få av og på, og gjør lett et antrekk finere. Er som prikken over i'en.

- Basic stor t-skjorte, denne er engentlig ikke så spesiell, men samtidig veldig viktig synes jeg! Vet ikke hvorfor.

Ola -og skinn jakker! What to say? Love love love ♥♥♥

♥ hva synes du om slike innlegg, liker du det?

Jeg gleder meg til ..

.. Cruise med Hedda, Mamma og Pappa

.. Konfirmasjons leiren

.. Justin Bieber konserten, 17.April(ståplass)

.. One Direction konserten, 7.Mai (Felt 19,rad1)

.. Konfirmasjonen

.. Reise i sommerferien

Og masse annet, jentekvelder,hytteturer, overnattinger, bursdager og andre hyggelige ting som skjer i løpet av 2013!

Har du noe spesielt du gleder deg til?


Favorite accesoriez

Her har dere da mine favoritt accesorirez, tok ikke med ringer å øredobber nå - det kan jeg ta i et innlegg senere om det ønskes. De aller fleste er kjøpt bikbok, h&m, Bjour Birgitte(noe franske greier) og Kappahl.

Noen du likte?

Konfirmasjonsleir

Hei! Om en liten stund så reiser jeg på konfirmajonsleir og blir der til Søndag, tror det blir en veldig bra helg. Nå så skal jeg bare pakke siste rest, før jeg skal skifte og ordne meg, jeg har forhåndspublisert noen innlegg som blir publisert imens jeg er borte! Kos dere i helgen, så snakkes vi på søndag!
HVA SKAL DU I HELGEN?

Dagens antrekk 170113

Bukse og genser fra H&M, bluse og utejakke fra Bik Bok Sko fra Eurosko og vekse fra Converese

Hva synes du?

Like a dream♥ Australia,London,California,Malta,Barcelona & Paris er drømme stedene å oppleve.

Noen land du vil oppleve?

A good friend is a connection to life -

A good friend is a connection to life - a tie to the past, a road to the future, the key to sanity in a totally insane world. 
 

Alle bildene er tatt med iPhone så beklager så mye for den dårlige kvaliteten, dere for overleve med den i dag! 

Hva synes du om bildene?

Love,Peace and LuckHva synes du om bildene?

Endelig 15!

Kleineste innlegg jeg vil skrive tror jeg, men hun fortjener et egent innlegg! ♥

I dag så fyller min kjære Heddamor 15år, gratulerer så mye med dagen! Jeg håper du får en kjempe fin dag, det fortjener du virkelig. Du er en herlig jente, med masse energi og glede i deg. Du smiler og er glad, og det smitter over på alle. Du er så bra, Hedda. Jeg er utrolig glad i deg, håper du vet det. Uansett hva, så vet jeg at jeg har deg og at jeg kan dele alt med deg. Du er en nydelig jente, som har like dårlig humor som meg, hjemme hos deg er som hjemme hos meg. Familien din er som min andre familie. Jeg er evig takknemmelig for de ni årene vi har hatt sammen. Ser frem til å sitte på gamle hjemmet med deg, buddie! Tusen takk for alle minnene våres, gleder meg så til alle de nye vi skal oppleve sammen. Ser virkelig frem til Cruise i Frebruar sammen! 

Stå på videre med balletten, du er så flink. Hver gang jeg ser deg danse, blir jeg så stolt over at du er min bestevenn!♥ Verdens beste, jeg elsker deg. Gratulerer så mye med dagen!

Si gratulerer til hun i kommentar feltet?

Basic overdel

 

Hvem av antrekkene likte du best?

Ny uke, nye muligheter

Alloaah! Tjohei, mandag igjen. Denne uken så har vi to fremføringer, begge to er om et yrket. Den ene hadde vi i dag, synes den ikke gikk sånn veldig bra - men greit å være ferdig. Ellers så har jeg en del lekser å gjøre som jeg skal begynne på snart. Ha en fin mandag videre ♥♥ Hvordan har din mandag vært ?

Min hverdags sminke

Bruker som regel en concealer også, men den var borte når jeg tok bilde. Dette er som oftest sminken jeg bruker til hverdags, av å til så bruker jeg ikke eyliner og leppestift. Kan også bruke solpudder og blush av å til! Varierer fra dag til dag. 

Bruker du noe av det samme?

Go'morgen

God morgen! Søndag igjen, min elskede favoritt dag. I dag har jeg ingen store planer, jeg må iallefall øve veldig godt på engelsk mini talken vi skal ha i morgen. Har bare skrevet den, men ikke øvd så mye. Sånn ellers så skal jeg forhånds skrive innlegg til dere som kommer ut til helgen, når jeg er på konfirmasjons leir. Håper dere får en fin dag, så snakkes vi senere i dag! Hva skal du gjøre i dag?

Herlig dag!

Alloaah! Håper dere har hatt en super Lørdag. Det har iallefall jeg, var på cafè med Silje,Vilde og Victoria. Var kjempe koselig og morsomt. Sånn ellers så har mamma kommet hjem fra sykehuset, vondt å se at hun ikke har det bra. Kos dere i kveld, oppdateres i morgen ♥

Hva skal du gjøre i kveld?

120113

Allooaah! Solen skinner ute, og i dette øyblikk spiser jeg frokst. Skal snart ut å møte Silje,Victoria og Vilde. Blir nok kjempe koselig. Ha en super lørdag alle sammen! ♥

HVA SKAL DU I DAG?

Bursdag i kveld

Alloaah! Nå står Kaja og jeg på badet og ordner oss for bursdagen til Jenny som er i kveld. Blir nok kjempe koselig. Vi skal ut snart å ta bilder, så de kommer i kveld eller i morgen. Outfit kommer iallefall! Kos dere i dag, og god helg ♥

HVA SKAL DU I KVELD?

Ukens spørsmål #1

Hvem blogger leser du? Jeg leser Ezel,SiljeNordmo,CarolineMaria,Vilat,Miiee,Thereeessee og Wanda - og er også innom alle som kommenterer her,og ofte de på vennelisten jeg har på blogg.no 

Hvem er dine aller beste venner? Hedda,Amanda,Victoria,Nora,Kaja,Silje og Vilde er nok de aller beste, men Katarina,Kristina,Melody og Jenny er også bland de beste ♥


Hva skal til for at du skal lese en blogg? Ha et rent og ryddig design, oppdatere bra, fine bilder med kvalitet og blogge om noe som intriserer meg.

Hva inspirerer deg til å blogge? Andre blogger generelt.

Hvor høy er du? 163cm

Hvem skal du på One Direction og Justin Bieber konserten med ? Katarina og Kristina på One Direction. Og Victoria på Justin Bieber!

Hva er det beste du vet? Vennene mine, og familien min!

Favoritt matrett? Taco, eller Lassange 

Bursdag? 13.AugustHvor er skjorten og luen fra? Skjorten er fra Bik bok og Luen fra Urban

Favoritt kjendis? Er jo veldig mange flinke da, men Justin,One Direction,Demi Lovato og Taylor Swift er nok favorittene.

Hvorfor lå du på sykehuset? Fjernet blindtarmen.

Er det ekte gull? Vet ikke!Favoritt sang av JB og 1D? Jb - Fall 
                                           1d - Summer love

Forbildet ditt? Demi Lovato!

Noe du lurer på til neste uke? 

iceskate dayAlloaah! Sluttet tidelig på skolen i dag, noe som var helt fantastisk, haha. Vi stod på skøyter iallefall en liten stund av dagen, var overaskende morsomt faktisk.  Ukens spørsmål kommer i kveld,så bare å komme med noen spørsmål om du har. Nå så skal jeg skrive engelsk foredrag og rydde rommet. Håper dere får en fin daag resten av dagen ♥

Hva skal du gjøre i dag?

Outfit detaljsBukse og cardigan fra Vero Moda, Topp fra Bik bok, Accesoriez fra Kappahl og Bik bok.

HVA SYNES DU?

Summer love

 

♣ Sommer,Sol,Grillkvelder,Strandturer,Lange kvelder,Venninner,Ferie,Grill lukten,Sokrem,Alle opplevelsene, Reisene, Musikk, Å være solbrent! 

Savner du også sommeren?

Gold watchFikk denne herligheten til jul av Mamma og Pappa, synes den rett å slett er perfekt! Elsker den. Den har sånne små detaljer, også liker jeg veldig godt at den er i gull, siden det ikke er så veldig normalt å ha. 

Hva synes du om klokken?

3 MUST I WINTER

Hei dere! I vinter så har disse tre produktene vært veldig viktig for meg, de er helt supre og ambefales på det sterkeste. Den første får du tak i på Chic frisør, mens de to andre på vanlige butikker som meny og slikt.

 PPS Engery Spray - Altså en type balsamspray og olje i et, den gjør at du får ut alle floker og slikt med engang, men gjør også håret ditt silke mykt og godt! 

Chese brought vaseline - En type lepomade som er himmelsk. Bruker denne 2-3 ganger om dagen, og leppene er alltid like myke.

Dr. Greve håndkrem - Jeg hater tørre hender og får det veldig lett, men etter jeg fikk denne så har jeg aldri tørre hender. Den er kjeme bra!

BRUKER DU NOE AV DETTE?

70113

Alloaah! Har egentlig ikke så mye å fortelle dere, men uansett i dag så har jeg egentlig bare gjort lekser og skypet - ganske deilig ettersom jeg har utrolig vondt i ryggen og nakken dessverre. Håper dere har kost dere i dag, forresten så har min kjære gode venn Silje begynt å blogge igjen, håper alle tar turen innom : www.SiljeNordmo.blogg.no

HVA HAR DU GJORT I DAG?

No one is free ...

HVA SYNES DU OM BILDET?
 

Endelig!!

Alloaah, endelig så fungerer nettet igjen. Innlegget jeg skrev i stad var utrolig dårlig, og dårlig kvalitet på bildene, beklager for det. Uansett, søndag i dag- favoritt dagen min i uken fordi da slipper jeg å gjøre noen ting, hehe. Dagen i dag har jeg brukt på å rydde i kles-skapet,laget middag og tatt blogg bilder. Skal redigere bildene nå, og skrive utkast sånn at bloggingen blir fassinerende i uken som kommer. Håper dere også har hatt en bra dag, så snakkes vi i morgen! ♥

HVA HAR DU GJORT I DAG?

0 internett

Hei! Dessverre så blir dette mobil blogging. Internettet vårt lever sin egen verden og vil ikke fungere, derfor må jeg bruke 3g, jeg håper internettet kommer tilbake i løpet av dagen, eller så oppdaterer jeg i mrg. Veldig kjedelig innlegg, men nå vet dere iallefall hvorfor bloggingen er dårlig.

Kos dere idag!
Hva skal du i dag?

Ukens spørsmål

Hei, tenkte å starte med ukens spørsmål sånn at dere kan stille spørsmål så skal jeg prøve å svare hver uke! Vet ikke helt hvem dag jeg ender opp med å svare på, men det finner jeg ut. Bare å stille så skal jeg svare! 

NOE DU LURER PÅ?Jentekveld

Alloaah! Deilig med helg igjen, selvom ferien akkurat er ferdig. I kveld så skal jeg overnatte hos Kaja, det blir helt sikkert kjempe koselig. Blir nok blogging i kveld, kan prøve på outfit. Vi skal iallefall prøve å få tatt noen design bilder, men det blir i morgen når det er sol. Tenkte også på at jeg kan få header om bildene blir bra, høres greit ut? Kos dere!

Hva skal dere i helgen?

 

Make me smile

Og vite at noen savner deg 

Og få komplimenter, men også gi

Musikk
Å glede andre mennekeser 

Når jeg ser gamle mennekesker sammen, smile og le.

Og oppleve nye ting 

Sommerkvelder med venner og bekjente 

Når du får masse inspirasjon.

Når telefonen din ringer og det er en du er utrolig glad i.

Noe som får deg til å smile ekstra mye?

Back on trackAlloaah! Første skole dagen i 2013 er vel gjennomført, synes egentlig det gikk helt greit. Endrer nok mening på det om ikke så alt for lenge! Hehe, tuusen takk for alle som var innom i går, betyr veldig mye for meg!

Hadde du din første dag etter jul-og nyttår i dag? 

020113

Allooaah! Siste ferie dag nærmer seg slutten, uff. Ja, uansett i dag var jeg hos opptikker og tok syns test noe som gikk kjempe bra. Ellers så skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden og lade opp til en ny skole dag i morgen.

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Hvordan innlegg faller i smak hos dere?

Video ? Foto ? Hverdags ? Outfits ? Anbefalinger ? Meninger ? Musikk ? Dream outfits 
... eller noe annet? Kommenter, så skal jeg gjøre mitt beste med å blogge om det dere vil!

 

Mine nyttårs forsetter 2013

♥ Oppdatere bloggen oftere, ha varierte innlegg og skrive bedre.

♥ Sette av mer tid til familie og venner.

♥ Spise mer variert og sunt.


♥ Bli kjent med nye mennesker, skape nye minner.

♥ Dra på konserter (Justin Bieber & One Direction).♥Få gode karakterer på skolen og jobbe bedre.

♥ Oppleve mer, og være spontant.

♥ Ha en herlig og minnerik konfirmasjon.

♥ Bli en mere ryddig og ordentlig person (denne liker nok vennene mine og mammi)

♥ Ha et skikkelig bra år!

HAR DU NOEN MÅL FOR 2013?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits