februar 2013

Ukens spørsmål#4

Når har du bursdag? 13.August

Kan du ha video oftere? Vis jeg hadde hatt noen videoblogg ideer så!

Kan du lage romvideo? Har tanken i hodet ja.

Er du redd for å skille deg ut? Nei


Hvilket kamera har du? Et veldig bra kompakt kamera, husker ikke hva det heter og finner ikke boksen akkurat nå.

Hvor høy er du? 163-165

Yndlings sangen(e) dine?  I would - Justin Bieber. One Way Or Another - One Direction. 

Yndligs boken din ? Jeg lever, pappa

Noe til neste gang?

27.02.2013

Hei dere! I dag så har vi hatt en sikkelig deilig skoledag, vi startet 1230 og sluttet 1330. Hehe, etter det dro jeg hjem til Hedda og var der litt før vi dro på konfirmasjons undervisning. Så nå skal jeg hoppe i koseklærna før jeg skal begynne å øve til en prøve vi har i morgen. Svarer forresten på ukens spørsmål i morgen, så har du noen spørsmål nå?Sunny dayÅ, solen skinner, er varmerei været og snøen smelter! Virkelig en deilig følelse. Fint at en dag med så fint vær må tilbringes inne nedbuknet i lekser og prøve øving. I morgen har vi nemmelig konfirmasjonsundervisning til klokken 17, og har mat og helse prøve på Torsdag. Er en del lekser å gjøre, men vi snakkes! ♥

Hva skal du bruke dagen på?

One way or another

Jeg elsker virkelig den nye sangen til One Direction, One way or another! Den er rett å slett helt fantastisk. Det er også den offisielle "Rød nese dag" sangen, og pengene går til medisiner for et barnesykehus i Gahna. Veldig bra synes jeg ♥ 

Hva synes du om den nye sangen dems?

Familie middag

Hei dere! Var super koselig i Oslo i går sammen med Victoria, vi gjorde egentlig ikke så mye, sikket litt,spiste lusj og koste oss! Uansett, i dag så skal vi ha familie middag i heimen. Gjestene kommer snart, så det ble bare et raskt innlegg til dere. Vi snakkes senere i dag!

Hva skal du i dag?

Mornin'

Hei og god morgen. I dette øyblikk så sitter jeg nok på toget på vei inn til Oslo sammen med Victoria. Vi skal først å fremst inn for at hun skal kjøpe tåspiss sko, men vi skal også kikke litt. Senere i dag så skal hun sove over hos meg, utrolig lenge siden sist, så dette blir en bra dag. Det er jeg sikker på! Er også de siste ferie dagene, deilig å tilbringe de godt sammen med bestevennen.

Ha en super dag!Hva skal du i dag?

Ting jeg elsker

Lange klemmer

Ha ha noe å glede seg til, og se frem til.

Å gå hjem fra skolen på en fredag.

Når jeg har god ting.

Å få komplimenter for ting du ikke har tenkt over.Når jeg klarer noe jeg har prøvd lenge på.

Å komme hjem fra skolen, uten å ha lesker.

Å høre at jeg er forbilde for noen.

Sitte alene i senga, og høre på musikk og bare tenke.

Å få noe jeg har ønsket meg lenge.

 

 

 

lazy days

Hei dere! Før ferien, så hadde jeg egentlig ingen planer, men i løpet av ferien har det bare poppet på med en haug av planer, veldig deilig egentlig. I går så var jeg med Nora, vi dro på Bowling med mange folk før jeg overnattet der. I dag var Nora jeg på Café og så i butikker. Håper dere har kost dere!

//iPhonekvalitet, beklager. Skal ikke gjenta seg.

Hva har du gjort i det siste?

Rouge Volupté

Hva synes du om bilde?

Today

Hei dere! Sorry for 0 oppdatering igår, var oppatt så å si hele dagen så jeg fikk dessverre ikke tid. Uansett, i dag så skal jeg på Café med Madeleine og Silja. Gleder meg masse!Ettersom jeg har ferie nå så har jeg veldig mye tid jeg kan bruke på å oppdatere bloggen, så har dere noen ønske ting? Video, eller bare innlegg?

 

Sunday morning

Alloaah! Akkurat nå så sitter jeg i senga under dyna og spiser en himmelsk frokost og skal snart ordne meg før Kristina og Silje kommer. Blir sikkert super koselig, kan prøve å ta noen bilder til dere. Vet egentlig ikke hva vi skal, men finner nok ut noe. Vi snakkes, ha en super Søndag!

Hva skal du i dag?

Youtube favoritt

Jeg er ikke typen som bruker all tiden min på å se på beauty videoer på youtube, men for ikke så alt for lenge siden kom jeg over denne jenta- hun er utrolig flink med hår,sminke og klær. Hun ble lett et must for meg, å nå ser jeg på videoene hennes hele tiden. Hun har ikke bare video om sminke,klær og hår - men også mange tips! Ambefaler alle til å se på filmene hennes ♥

Profilen hennes heter MacBarbie07 og du finner den her

Noen youtube profiler å ambefale?

Finally

Endelig vinterferie! Har aldri vært så klar på ferie på lenge, så er veldig deilig at vi har en uke ferie nå. Startet ferien bra med en bra bursdag til Katarina & Kristina, var super koselig. I morgen så skal Tante Jannikke, Mamma og Jeg til Sverige å kjøpe inn det jeg trenger for å lage konfirmans innvitasjonene. Kan ta en stund siden vi skal lage de for hånd. Greit å være tidelig i gang også.

Har du fått ferie?

Happy valentine!

Alloaah! Happy Valentine, håper alle får en super dag med alle nære og kjære. Kjæreste,familie eller venner.

For min del er dette bare en klisje dag, hvor alle de single blir mindt på hvor jævlig det er, mens de med kjæreste kan gå å holde hender,kysse og vise hverandre frem! Men, greit nok. En dag i året, for min del så er dette bare en normal Torsdag, hvor meg må gjøre vanlige ting. Skal ikke gjøre noe spesielt, bare tilbringe dagen sammen med et norskheftet om tegneserier, prøve i morgen. 
♥ Min valentine og meg!

Har du en date idag?

Dreams are only dreams until..

..  you make them real.

Hva synes du om bildet?

Favoritt genser

//bikbok

Føler meg kanskje litt som en Gorilla eller et annet dyr med den, men elsker den uansett! Hva synes du om genseren?

LINKERUNDE

Vil finne noen nye blogger og lese, mangler inspirasjon og trenger ny! Så om du vil bli linket av meg så er det bare å kommentere i kommentarfeltet :)
Something important to think about

Er så utrolig mange som tenker på alt det positive i verden, rett å slett fordi vi er nordmenn - vi lever i Norge, blandt verdens rikeste land. Vi har alltid tak over hode,penger, mat på bordet og en seng å sove i. Vi klager ofte over hvor dårlig vær det er, at vi gå på skolen hver dag, at vi ikke liker maten. I norge så har vi så mye rent og frisk vann at vi kan la vasken stå på mens du tisser. I Afrika hadde de gjort hva som helst for og få det vannet. Alt de drømmer om er å gå på skolen, å få lære noe og få noe ut av hverdagen. Du er faktisk så sinnsykt heldig, men du tenker bare ikke over det. Fant dette bilde på twitter her om dagen. Ble sittende helt i sjokk, og i tankemodus. Tenkte derfor å dele det med dere!


Har du noen gang tenkt på dette? 

De to siste dagene

Hei! Beklager for dårlig oppdatering denne helgen! Har vært i bursdag til Hedda og overnattet der senere. Var super koselig, og ble girlstalk til langt på natt. I dag så har jeg vært i familie bursdag, var kjempe koselig. Sånn ellers har jeg ingenting å si, kommer et innlegg til i kveld. ♥

Gratulerer så mye med morsdagen mamma, kunne aldri fått en bedre mor enn deg! Elsker deg ♥

Hva har du gjort i helgen?

Morning inspiration

Synes om kollasjen?

Innkjøp

Genser,smykke og armebånd fra bikbok, lommebok fra Guess og Leppestift fra Ysl!

Hva synes du?

Torsdag Syvende I Andre

Alloaah! Torsdag ♥♥ Dagen i dag har vært helt normalt, digg skoledag og lite å gjøre.Var å klipte meg istad, men det synes ikke - tok bare tuppene, deilig uansett! Ellers så må jeg sette meg ned å øve til Rle prøve som jeg har i morgen, kommer et innkjøps innlegg etterpå. Dere er sikkert utrolig lei av å se innkjøpet mitt, så dette blir det siste på lenge - lover.

Hva har du gjort i dag?

Color Magic - bilder


 

 

Her er da et utvalg av bildene vi tok på Color Magic! Vi hadde en super tur, og skulle gjerne ha opplevd alt sammen igjen. Vi filmet en del også, skal prøve å få tak i filmene å sette de sammen til en videoblogg. Uansett, hva synes dere om bildene?

Accessoriez

- hva synes du om bildene?

New

// New Yorker

// Random butikk på båten

// The Body Shop

// Gosh (nr 324)

Kjøpte også en leppestift fra Ysl, som det kommer bilde av senere, finner den ikke nå!

Noe du likte?

Ukens spørsmål #3

Kan du ta mere fotobilder og legge ut? Ja, men har hatt inspirasjon med nivå på 0 den siste tiden.

Hvor får du inspirasjon til å blogge? Av alt og alle, over alt, andre bloggere, jaa

Stil ikon? Sofie // www.SSBK.blogg.no

Hva skal du i sommer? Mamma og pappa bestemmer seg aldri, ender nok opp med Bulgaria.

Hva synes du om din egen stil? Standar stil for en 14åring.
Forelsket, isåfall hvem? That's a secret, honey!

Hva heter du på kik,snapchat,twitter og instagram? Kik : Kamillasr98 Instagram : Kamillaraade Twitter: Kamillaraadee deler nok ikke snapchat navnet.

Retter du håret? Nei.

Noe til neste uke?

Would you wear this?

Selv så elsker jeg det, og synes det er utrolig kult - men tror ikke helt jeg hadde turt å gått med det.

Kunne du brukt dette antrekket?

3 blogg tips fra meg

 

Teks og innhold.
? Ikke endre linje etter hver gang du har skrevet et punktum, blir lett å slett sliten i hodet av det! Pass på at du skriver en ordentlig tekst, med få skrivefeil og ikke så mange (stygge) tegn. Selvfølgelig er det greit med et smilefjes av å til, men ikke i annen hver setning. For alle andres del burde du skrive på Bokmål, alle forstår det og det er ganske lett å skrive. Om du skriver på Trøndersk, er det ikke alle som skjønner. Prøv også på å dele opp innleggene dine i avsnitt, isteden for at alt henger sammen uten et mellomrom.

Bilder og bildestørelsen
? Pass på at du alltid har bilde i hvert innlegg, og helst la de bli tatt i et ordentlig lys slik at du ikke ser helt oransje ut og ser bare ut som tidens fjortis når du redigerer dem. Om du skal laste opp bilder, last de opp i riktig bilde strl, og la de fylle ut hele innlegg siden. Der bare dumt ut om du kan laste opp bilder i 700px, men gjør det i 400px - neineinei! Alle liker blogger med store bilder av kvalitet(må ikke være speilrefleks)

Design
? Designet er førsteinntrykket, så om det er helt sort, med litt rosa og neon- gul så er det nok utrolig mange som bare klikker seg ut av bloggen igjen, veldig lett! Ihvertfall jeg, prøv å bruk så nøytrale farger, som hvitt, grått,rosa, nude blå og slike farger. Ha skriften helst i grå eller sort, eller så er det vanskelig å lese. Har du noen andre, gode tips?

Videoblogg - ti ting jeg hater

Hva synes du om videoen?

On my way

Hei! Baggen er pakket, og jeg er klar - nå skal vi straks kjøre til Oslo, for å så gå ombord i båten. Jeg gleder meg masse, og er ganske sikker på at det blir tre supre dager. Innlegg er forhånds skrevet, og kommer ut ca 2 innlegg hver dag, tror jeg. Håper dere liker de, så snakkes vi på Tirsdag. ♥

Permalenke til innebygd bilde

Har du vært på curise før?

Can you dream it, can you do it

Aldri la drømmer bare bli drømmer, jeg er sikker på at uansett hva du drømmer om - så kan du klare det, så lenge du aldri gir opp og aldri mister håpet!

Hva synes du om bildet?

Thanks good, it's friday!

Alloaah. Fredag igjen, ukene går så fort for tiden, er veldig deilig! I kveld så skal jeg vel egentlig bare slappe fult av å lade opp til en super helg med verdens beste folk. Blir nok bra, spilte inn en videoblogg istad som snart er ferdig redigert, som kommer ut når jeg er på cruise :) Ellers så har jeg ikke så mye å si, vi snakkes senere ♥

Hva skal du i helgen?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits