mars 2013

Bye bye!

Hei hei! Jeg har grublet over dette i flere måneder, og nå gidder jeg ikke mer. Jeg har ikke tid til noe annet enn bloggen lenger.  Jeg ser liksom ingen positive sider ved å blogge lenger. Gleden av å ta bilder, redigere de og legge de ut på bloggen er helt borte, og da ser jeg ingen grunn til å fortsette. Inspirasjonen og lysten er liksom helt borte, derfor velger jeg å slutte! Starter sikkert igjen senere, men det vet jeg ikke helt om jeg skal enda. Takk for at dere fulgte meg! Dere er best ♥

Følg meg på instagram : KamillaRaade 

Svar på spørsmålsrunden #1

Bestevenner? Hedda,Nora & Amanda er vel de aller beste.

Snitt på skolen? Rett under 4, om jeg ikke husker feil. 3,8 eller noe 

Hvorfor bruker du gratis design og ikke bilder av deg selv? Orker ikke, haha! Neida, fordi jeg ikke har noen ordentlige fine vår bilder av meg selv.

Hatt en fin ferie? Ja, veldig fin!

Favorit kles plagg? Tank-topper Justin Bieber eller One Direction? Alt for vanskelig og bestemme.

Kan du ta noen nye bilder? Ja, det kan jeg! 

Bruker du noen spessielle hårprodukter? Ja, ikke så mange. Kan lage et innlegg om det :)

Hvor kjøper du mest klær? Bik bok, New Yorker, H&M og de normale butikkene.

Noen du har mistet kontakten med siden barneskolen? Ja, noen få - Victoria & Vilde, og de aller fleste guttene.Fornøyd med klassen?  Ja, veldig!

Vil du bytte klasse? Nei.

Fineste i A? Alle, synes det er så vanskelig å velge når alle er så pene!

Gleder du deg til? Konfirmasjonen, Justin Bieber & One Direction konserten, sommeren & Bulgaria.

Favoritt dyr? Elefant ♥♥

Favoritt matrett? Masse, vet ikke helt.

Sminkevideo? Det kan jeg sikkert få til å lage en dag. 

Stil ikon? Har ikke et bestemt stil ikon, men jeg elsker stilen til Sofie!

Beste du vet? Sommer ♥♥Romvideo? Det kommer om ikke alt for lenge! Jeg mangler bare å sette opp en list og få byttet ut noen bilder så er jeg helt ferdig.

Er du bortkjemt? Nei, det synes jeg ikke! Synes ikke man er bortkjemt når man for ting, og er fornøyd og takknemmelig. For meg så er det å være bortkjemt og få alt man vil, og ta det som en selvfølge og ikke bli takknemelig. Jeg er evig takknemelig for alt jeg får av mamma og pappa!

Hvordan sminke bruker du? Det kommer i et eget innlegg.

God kontakt med søsknene dine? Ja, med storesøster. Ganske god med storebror, men siden han ikke bor her lengere så har vi ikke sånn super god kontakt.

Gleder du deg til konfirmasjonen? Ja, veldig!

Hva tror du at du får av foreldrene dine? Jeg har ingen anelse.

Liker du noen? Nei, ikke akkuart nå.

Fav.Farge? Gul :D

Hva synes du om meg? Du er super herlig!
Pensete 98'er? Vet ikke helt.

Hvor får du inspirasjon fra? WeHeartIt, blogger, folk på gata og sånne normale ting.

Stilen din fra? Meg selv, neida! Vet ikke, tar bare det jeg synes er fint :)


Valgte å dele opp i to deler, så del en ble skriftlig og del to kommer på video om ikke alt for lenge! 
Hva synes du om svarene? 

Siste sjangse

http://kamillasr.blogg.no/1364070820_sprsmlsrunde.html 

tenkte at jeg skulle svare på spørsmålsrunden i morgen, så om du lurer på noe så er det bare og legge igjen et spørsmål nå! :D
Idyll

Hei dere! I stad tok mamma,pappa og jeg turen ut på Tjøme og på verdens ende. Det er virkelig noe av det fineste Vestfold har å by på, etter min mening. Elsker og være der, bringer også frem mange minner. Det er så utrolig koselig og fint der. Hva  synes du om bildene?

Sunny day

Alloah! I dag så har solen skint høyt på himmel, veldig deilig. I sånn 12 tiden så dro jeg bort til Amanda og lagde pannekaker til frokost, før vi tok oss en liten tur ut. Senere tok vi bussen til byen, kjøpte oss en is og satt oss ned på brygga. Tønsberg brygga er så utrolig koselig om våren/sommeren, elsker det! :D Hva har du gjort i dag?

 

 

Detals

Hei! I dag har mamma og jeg vært i Oslo en tur, eller vi var på IKEA og på Sandvinka storsenter. Var en veldig koselig tur,koste meg masse. Innkjøpet ble ikke stort, ble en del små ting til konfirmasjonen som dere får se på selve dagen og andre ting på Ikea. Skal få laget en romvideo så fort som mulig, mest sannsynlig i løpet av ferien. 

Har ingen bilder, så da ble det en liten inspirasjons kollasje istedenfor. I morgen skal jeg ta bilder til dere! :)

Hva har du gjort i dag?

Mornin'

Åh, ferie! ♥♥ I dag så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, skal mest sannsynlig møte Victoria i byen før vi drar på café! Ellers så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, finner sikkert noen andre og være med på kvelden, vi får se! :) 

Hva skal du gjøre i dag?

SundaySøndag er helt klart favoritt dagen min, en dag hvor jeg kan gjøre ingenting! Men i dag er et untakk, jeg må rydde rommet mitt ettersom det virkelig ikke ser ut. Om jeg rekker og bli ferdig før lyset går så tenkte jeg og gå ut å prøve å få tatt noen bilder. Vi får se hva jeg rekker! Uansett, ha en super fin søndag :)

 

Spørsmålsrunde

Kjører igang en spørsmålsrunde nå, jeg tror jeg svarer om ca en uke! Spørs i vei, så skal jeg svare så godt som jeg kan. Har ikke bestemt meg helt for om det blir svar på video eller skriftelig, men rop ut om du har noen spørsmål! 

Hva lurer du på?

Rolig fredag

Endelig påskeferie! Det var så deilig og dra hjem fra skolen i dag, herlig følelse av at jeg nå har en uke og slappe heeelt av på. Blir deilig! I påsken så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, skal mestsannsnlig til kongsberg en tur og stå slalåm, ellers skal jeg vel bare være her med folk. Deilig er det uansett. I dag så er jeg så utrolig sliten, og trøtt så skal bare tilbringe dagen hjemme i kosebuksa og med tv og noe godt å spise. Deilig!

Hva skal du gjøre i ferien?Klar for ferie

Siste skole uken før påskeferien, veldig deilig og tenke på! Det hjelper veldig på humøret også, at det bare er 3dager igjen, tre dager. På skolen i dag hadde vi en RLE prøve som jeg synes gikk ganske greit, håper karakteren er enig i det. Etter jeg kom hjem har jeg ikke gjort så mye, gjort litt lekser og spist middag. Nå skal jeg pakke meg inn i store klær, før jeg jeg skal ut og gå med bøsser for kirkens nødhjelp - ettersom jeg er konfirmant dette året. Tror det egentlig blir helt greit! I kveld så skal jeg vel egentlig ikke så mye, slappe av tenker jeg! :) 

 Hva skal du i dag?

Linkerunde - meld deg på!

Vil finne noen nye blogger og lese, mangler inspirasjon og trenger ny! Så om du vil bli linket av meg så er det bare å kommentere i kommentarfeltet :)

Fresh-tops.com

1 - her // 2-her // 3-her // 4-her

 


5-her // 6-her 

 

Fant denne nettisden i går kveld, og synes at den var utrolig kul! De har ikke sånn veldig mange produkter, men de har mye som er orginalt og helt fantastisk. Prisen er også veldig rimelig, noe jeg synes er positivt. Koster fra 59 - 300kr! Over så ser dere mine favoritter fra, fant en del ting til. Elsket alt! Tror jeg skal klikke hjem en eller to av tingene.

Har du brukt nettsiden før?

Repat

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

Imangine Dragons - Radioactive

Michael Mind Project - Unbreakable

 Beyoncéy - Countdown

Greg Street - Good Day ft. Nappy Roots

Justin Bieber - I Would 

One Direction - One Way Or Another 

Hei! Har ikke så mye å blogge om fortiden, så derfor valgte jeg å dele noen av favoritt sangene mine for tiden! Går virkelig ikke en dag uten musikk for meg, hadde jeg vel ikke klart. Om du har noen bra sanger, bare å dele de med meg i kommentarfeltet! :-)

Har du noen bra sanger å dele med meg?

15.03.2013

Hei dere! Føles ut som år og dager siden sist gang jeg blogget, men nå er jeg tilbake igjen. Internettet vårt har vært borte en periode, noe som selvfølgelig har vært veldih kjedelig. Uansett, endelig er det helg igjen, bare en uke igjen før påskeferie! Blir deilig det, i kveld så skal jeg egentlig bare slappe av og rydde rommet mitt, tenker jeg. 

 

Ha skal du i helgen?

Dare to dream

♥ Hva synes du om bilde?

Kongsberg

Hei dere! I morgen skal vi til kongsberg med skolen, tror det blir en veldig bra dag. Håper iallefall den blir på samme nivå som i fjor, da var den rett å slett helt herlig. Uansett, jeg har tenkt til å ta med kamera så dere får en del bilder i morgen! Beklager for den sugene bloggingen, har bare veldig lite inspirasjon for tiden. Begynner å gå mot våren så da går det nok bedre. Uansett, vi snakkes i morgen! 

Har dere hatt ski dag med skolen i år?

 

Girly

Hva synes du om kollasjen?

150 days until Paradise!

Om 150 dager reiser jeg hitt sammen med Mamma,Pappa, Marthin & Isabel! Gud som jeg gleder meg, vi reiser i sommerferien. 6 August, og blir der i en uke. Kommer rett å slett til å bli fantastisk, men ja er ganske lenge igjen! Men en god del herlige ting som skjer før den tid, så tror det kommer til å gå fort. Hotellet ser rett å slett ut et paradis, over alle forventninger! Rett å slett nydelig, kort vei til både handlegate og strand. Blir nok herlig :-D

Vet du hvor du skal i sommerferien?

Saturday 090313

Hei! Håper dere har hatt en fin dag så langt, og sorry for sen oppdatering. Har vært på farten siden 1300 tiden og kom hjem i sånn 1800 tiden. Uansett, i dag så har jeg vært på cafe sammen med Nora,Hallima og Kaja. Var kjempe koselig, så dro vi videre på UKM, for å se på et band fra klassen og Madeleine & Julie som danset (som også gikk videre, gratulerer!) Har alt i alt vært en super dag! 

Hva har du gjort i dag?

BebbiFikk iPhone 5 av Pappa og Mamma i går, er veldig fornøyd med den så langt! :-D

Hvordan telefon har du?

Beautiful heaven

Hva synes du om bildene?

Signs of Peace


 // Bikbok

Hva synes du?

10 Reasons to smile

 Man kler det

 Man blir mere attraktiv av det.

 Det er smittsomt.

 Du minsker stress

 Man ser mere vellykket og selvsikker ut.Det gjør det postitiv.

Alt i livet ditt virker mye bedre.

Du kan få andre til å ha en helt fantastisk dag.

Det er det fineste du kan bruke, og går aldri ut av moten.

 Blir i et bedre humør.

 - Hva synes du om slikt innlegg?

Dagens outfit 030313
Genser og bukse fra Bik Bok, Olavest er en omklippet jakke fra H&M, Skjerf, ring og klokke er gave, Armebånd fra Tyrkia og Sko fra Converse

Hva synes du ?

Det er vår folkens!

Alloah! Første mars en herlig dag, haha! Første vår dagen, elsker virkelig våren. Blå himmel,sol,varmt,snø som smelter og blide folk. Blir så glad av det! I dag så har som sikkert alle vet Justin Bieber bursdag, så da skal Nora og jeg se på Never Say Never i 3D på kino etterpå før vi skal bort til Nora å "feire" litt. Tror det blir veldig koselig. Håper dere også har en super dag, så snakkes vi! :-D
Hva skal du gjøre i dag?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits