Sminke,klær og hår

Fresh-tops.com

1 - her // 2-her // 3-her // 4-her

 


5-her // 6-her 

 

Fant denne nettisden i går kveld, og synes at den var utrolig kul! De har ikke sånn veldig mange produkter, men de har mye som er orginalt og helt fantastisk. Prisen er også veldig rimelig, noe jeg synes er positivt. Koster fra 59 - 300kr! Over så ser dere mine favoritter fra, fant en del ting til. Elsket alt! Tror jeg skal klikke hjem en eller to av tingene.

Har du brukt nettsiden før?

Signs of Peace


 // Bikbok

Hva synes du?

Favoritt genser

//bikbok

Føler meg kanskje litt som en Gorilla eller et annet dyr med den, men elsker den uansett! Hva synes du om genseren?

Accessoriez

- hva synes du om bildene?

Would you wear this?

Selv så elsker jeg det, og synes det er utrolig kult - men tror ikke helt jeg hadde turt å gått med det.

Kunne du brukt dette antrekket?

Ti plagg du burde ha i skapet

Tubeskjerf er noe som alltid kan brukes til et antrekk, det kan være i alle farger og gjøre et kjedelig antrekk lett mye kulere og finere.

Bukser, en jeans farget og en sort. Disse går til alt, og kan brukes gang på gang og likevel bli fine. Trenger heller ikke å være så alt for dyre. Jeg mener at dette er det viktigste av alt å ha i skapet.

- En overside genser. Fin å bruke alene, med smykker og skjerf til, kul under en olajakke og skinnjakke. Kul til shorts, bukse, skjørt og med skjorte under. Du skjønner, denne kan nemmelig brukes til alt!

- Skjorter, for meg så er dette også et must, fordi det går til så utrolig mye. Over og under ting og alene. Er også fin å bruke året rundt.

Converse/vans, sko som går til alt og aldri går av moten. Ikke sånn veldig bra for foten, men veldig behagelige. Går tross alt til alt!

-  Ballerina sko, sko som er utrolig fine å bruke på sommeren. Veldig lette å få av og på, og gjør lett et antrekk finere. Er som prikken over i'en.

- Basic stor t-skjorte, denne er engentlig ikke så spesiell, men samtidig veldig viktig synes jeg! Vet ikke hvorfor.

Ola -og skinn jakker! What to say? Love love love ♥♥♥

♥ hva synes du om slike innlegg, liker du det?

Favorite accesoriez

Her har dere da mine favoritt accesorirez, tok ikke med ringer å øredobber nå - det kan jeg ta i et innlegg senere om det ønskes. De aller fleste er kjøpt bikbok, h&m, Bjour Birgitte(noe franske greier) og Kappahl.

Noen du likte?

Basic overdel

 

Hvem av antrekkene likte du best?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits