Tips og triks

Repat

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

Imangine Dragons - Radioactive

Michael Mind Project - Unbreakable

 Beyoncéy - Countdown

Greg Street - Good Day ft. Nappy Roots

Justin Bieber - I Would 

One Direction - One Way Or Another 

Hei! Har ikke så mye å blogge om fortiden, så derfor valgte jeg å dele noen av favoritt sangene mine for tiden! Går virkelig ikke en dag uten musikk for meg, hadde jeg vel ikke klart. Om du har noen bra sanger, bare å dele de med meg i kommentarfeltet! :-)

Har du noen bra sanger å dele med meg?

10 Reasons to smile

 Man kler det

 Man blir mere attraktiv av det.

 Det er smittsomt.

 Du minsker stress

 Man ser mere vellykket og selvsikker ut.Det gjør det postitiv.

Alt i livet ditt virker mye bedre.

Du kan få andre til å ha en helt fantastisk dag.

Det er det fineste du kan bruke, og går aldri ut av moten.

 Blir i et bedre humør.

 - Hva synes du om slikt innlegg?

3 blogg tips fra meg

 

Teks og innhold.
? Ikke endre linje etter hver gang du har skrevet et punktum, blir lett å slett sliten i hodet av det! Pass på at du skriver en ordentlig tekst, med få skrivefeil og ikke så mange (stygge) tegn. Selvfølgelig er det greit med et smilefjes av å til, men ikke i annen hver setning. For alle andres del burde du skrive på Bokmål, alle forstår det og det er ganske lett å skrive. Om du skriver på Trøndersk, er det ikke alle som skjønner. Prøv også på å dele opp innleggene dine i avsnitt, isteden for at alt henger sammen uten et mellomrom.

Bilder og bildestørelsen
? Pass på at du alltid har bilde i hvert innlegg, og helst la de bli tatt i et ordentlig lys slik at du ikke ser helt oransje ut og ser bare ut som tidens fjortis når du redigerer dem. Om du skal laste opp bilder, last de opp i riktig bilde strl, og la de fylle ut hele innlegg siden. Der bare dumt ut om du kan laste opp bilder i 700px, men gjør det i 400px - neineinei! Alle liker blogger med store bilder av kvalitet(må ikke være speilrefleks)

Design
? Designet er førsteinntrykket, så om det er helt sort, med litt rosa og neon- gul så er det nok utrolig mange som bare klikker seg ut av bloggen igjen, veldig lett! Ihvertfall jeg, prøv å bruk så nøytrale farger, som hvitt, grått,rosa, nude blå og slike farger. Ha skriften helst i grå eller sort, eller så er det vanskelig å lese. Har du noen andre, gode tips?

Overvinne mobberne

Hei dere! Tenkte bare å ambefale dere alle til å gå og lese dette blogg innlegget, det er skrevet av Jdbnorway bloggeren Esin. Det handler om hvordan hun føler seg nå, etter hun har klart å overvinne mobberne! Et utrolig bra og inspirerende innlegg. Det får også mange til å tenke seg om tror jeg, hvordan de som faktstisk sliter mye med blogging har det. Ta deg turen innom og les, virkelig verdt tiden. Noe som også er veldig sterkt med dette innlegget er at hun mistet bestevenninnen sin i Februar, så hun har kommet igjennom alt : Alene

Du finner innlegget her

- Tok du deg tiden til å lese dette innlegget?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits